kids

Meer info

groet1.jpg

Ik heet Mike, ik ben elf jaar oud. Ik zit in groep 7B. Ik wilde in de leerlingenraad omdat ik denk dat ik de school nog beter kan maken, zodat we wat leren en er ook plezier in hebben. Iedereen zou dan  moeten zeggen:'Mama mag ik naar school?" Dat is mijn doel.

Yo swaggas, ik ben Bob en ik ben 12 jaar oud en heb een broertje, Gijs. Ik zit in groep 8B en ben lid van de leerlingenraad. Ik probeer vooral meer rechten op de computers te krijgen. Je kan altijd naar mij toekomen voor ideeen.

Groetjes Bob


Ik ben Rachel, ik ben 12 jaar en ik zit in 8A. Ik ben lid van de leerlingenraadomdat ik vind dat er dingen moeten veranderen op school Ik vind bijvoorbeeld dat er te weinig goede leesboeken en studieboeken zijn. Mijn hobby's zijn dansen en tekenen

Ik ben Julia, ik ben 12 jaar en zit in 8B. Ik heb een grote zus en ik zit op atletiek en tennis. 

Ik ben lid van de leerlingenraad omdat ik het fijn vind om mensen te kunnen helpen en omdat je dan iemand blij kan maken met je plannen. Ikzelf vind het heel fijn dat de leerlingenraad bestaat. Als leerlingen iets willen veranderen is het fijn dat ze naar ons komen of hun ideeen in de ideeenbus kunnen doen. Ook mag je naar ons komen om dingen te vertellen of door te geven. Ik vind het geweldig dat ik in de leerlingenraad zit want het is heel leuk


Ik ben Stan en ben 11 jaar. Dit is mijn laatste jaar hier op school, ik zit in groep 8A. Ik ben lid van de leerlingenraad, omdat ik de meeste stemmen had gekregen. Mijn hobby's zijn voetbal, gamen en basketbal. Ik wil graag dat er leukere boeken in de bibliotheek komen. Jullie mogen altijd iets aan mij vragen.

 
Copyright © 2018 Daltonschool Rijnsweerd